Share |
Gilla
Varugrupper title=
Payson - Direktbetalning Internetbank. | 0 krFörskottsbetalning | 0 krPostförskott (Hämtas o betalas hos ditt postombud) | 99 kr style=
Swish | 0 kr title=
Payson - Leverans Europa | 109 kr
Villkor

Betalningsalternativ

Direktbetalning Bank

Förskottsbetalning Bankgiro: 366-2970

Postförskott +60:-

Utlandet välj Payson - Leverans Europa vid betalning, avgift 109:-

Swishnummer 123 056 98 06

Leverans

Beställningar levereras med Postens brev, 2-5 dagars leveranstid

Läs köpvillkor

Köpvillkor

Tillämplighet
Webklippet följer både Konsumentköplagen och Distansavtalslagen.

Beställning
För att kunna hålla låga omkostnader som gör det möjligt att hålla våra låga priser så tar vi i första hand emot beställningar via vår hemsida på Internet. Men det går även att beställa per telefon. För att beställa skall du vara över 18 år eller ha målsmans tillstånd att beställa. Beställning som görs i annan persons namn utan dennes medgivande, eller på annat sätt som medför att Webklippet lider ekonomisk eller annan skada polisanmäles.

Priser
Alla priser som anges på våra sidor gäller endast mot kontant betalning, såsom postförskott (betalning vid leverans) eller direktbetalning/förskott (inbetalning till Postgiro/ Bankgiro före leverans).

Utlandsbeställning
Alla priser som anges på våra sidor gäller endast inom Sveriges gränser. Vill du köpa till ett annat land går det bra att skicka oss en fråga via mail. Vi skickar tyvärr inte till Norge.

Leveranstider
Normalt levererar vi inom 1 - 2 dagar förutsatt att produkterna finns i lager. Om leveransen drar ut på tiden mer än ett par dagar kommer Webklippet att informera kunden om detta via email. Delleverans av order sker endast om kunden önskar det och medför ytterligare fraktkostnad för kunden.

Leveranser
Alla leveranser sker med Post. Frakt för brev upp till 1 kg kostar 39 kronor. Upp till 5 kg för paket kostar 49 kronor, och 89 kronor upp till 20 kg. Det är på köparens ansvar att se till att den adress som uppgivits till Webklippet vid beställningstillfället är korrekt, och att köparen, efter det att Webklippet effektuerat ordern följer upp leveransen hos speditören, samt ser till att leveransen avhämtas/mottages på avhämtningsställe inom skälig tid från avsändandet, vanligtvis nio (9) dagar från avsändandet.

Diskret avsändare
Vi skickar alla produkter med diskret avsändare. Vi skickar dock ut ett mail med bekräftelse på din beställning, detta sker automatiskt. Om du vill vara helt anonym så går det bra att skicka in din beställning till oss i ett vanligt mail eller ringa in din beställning. Telefonnummer och mailadress finns längst ner till vänster på sidan "Kontakta oss".

Ej uthämtad vara
Om beställd vara inte hämtas ut och returneras till webklippet är vi tvungna att ta ut 200:- i ersättning för våra kostnader (frakt mm).

Förändring/Avbeställning av order
Efter att beställningen är godkänd för leverans och orderbekräftelse skickats till kund har kunden 3 timmar på sig att ändra eller ångra ordern på normalt lagerförda varor (butiksvaror), utan kostnad för denne annat än prisskillnad på vara och ev ändrad fraktvikt. En avbeställning är ej giltig förrän bekräftelse mottagits från Webklippet.

Ångerrätt
Som privatperson har du enligt Distansavtalslagen, vilken trädde i kraft 2000-06-01, rätt att ångra ett köp inom 14 kalenderdagar, dock lägst 7 arbetsdagar, från mottagandet. För att begära ångerrätt så skicka ett mail till order@webklippet.se och var noga med att fylla i namn, adress, ordernummer och vilka produkter som skall returneras samt orsak. Återsändande av vara vilken returneras med hänvisning till Distansavtalslagen sker på kunds bekostnad. Varan/varorna skall återsändas i helt och oanvänt skick samt vara väl emballerad.

Returer
Vi förbehåller oss rätten att ersätta defekt produkt med en likvärdig i fall identisk vara ej finnes tillgänglig vid tillfället.

Information
Vi förbehåller oss för tryckfel, fel i information, samt fel i specifikation, på samtliga i vårt sortiment förekommande artiklar och tjänster. All bildinformation på våra sidor skall ses som illustrationer, och Webklippet kan ej heller garantera att bild återger varans exakta utseende samt beskaffenhet.

Tvist
Vid tvist där köparen är privatperson har vi som policy att alltid följa Allmänna Reklamationsnämndens (ARN) rekommendationer. Tvist mellan två eller flera företag avgöres som regel i domstol.


Force Majeure
I händelse av krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighets beslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, fördyrande omständigheter, samt därmed jämförbar händelse utanför vår kontroll vilken ej skäligen kunnat förutses, och påverkar ingångna avtal samt utfästelser från Webklippet sida, som gör att Webklippet ej kan hålla nämnda avtal/utfästelse, skall utgöra grund till att Webklippet befrias från sina förpliktelser att fullgöra nämnda avtal.
© 2020 Webklippet Alla rättigheter förbehållna
Tomtegatan 19, 31332 Oskarström
0739 55 95 55
 info@webklippet.se  www.webklippet.se